Friteza44
friteza-194
friteza-296
friteza-377

Fritéza Hendi 2x8 l Profi Line

Skladem
Výrobce Hendi
Skladový kód:  H207376
Model:  H207376
Gastronomická fritéza o objemu 2 x 8 L a výkonem 2 x 3,5 kW s výpustným kohoutkem a digitálním panelem. celý popis

Pro více informací volejte +420 773 082 503

Záruka 24 měsíců | Balíková přeprava

20 300 Kč
Cena bez DPH:16 776,86 Kč
Sleva

Profesionální fritéza od společnosti Hendi je moderní zařízení, které vám umožní připavit hranolky, nugetky, smažený sýr a mnoho dalších smažených jídel. Perfektně pracuje v restauracích, bufetů, rychlých občerstvení a dalších. Zařízení je vyrobeno z nerezové oceli, která poskytuje nejen trvanlivost a odolnost proti korozi, ale také elegantní vzhled po celou dobu její životnosti. Gumové nožičky zaručují dostatečnou stabilitu při práci. Zařízení má 2 komory. Každ z nich má vnitřní olejovou nádrž s celkovým objemem 8 litrů a koš s dlouhou neohřívací rukojetí a rukojetí, která umožňuje zavěsit nad nádrž na přebytečný olej. Komory jsou uzavřeny kryty, které umožňují udržovat správnou teplotu smažení a zabraňují stříkání oleje. Další výhodou nabízeného modelu jsou odtokové kohouty, které usnadňují odstraňování použitého oleje bez obav o jeho rozlití. Každá fritovací komora je vybavena digitálním ovládacím panelem integrovaným s topným tělesem. To vám umožní nastavit teplotu oleje v rozsahu od 25 do 195 ° C a dobu smažení od 0,5 do 20 minut. Fritéza má takzvan chladn zón, díky které se zbytky dna nespalují. To omezuje tvorbu nepříjemných pachů při smažení a zvyšuje výtěžek oleje. Bezpečnost použití je zajištěn mikrospínačem, který vypne napájení, když je ovládací panel vyjmut, a tepelnou pojistku s funkcí resetování.

 

TECHNICKÉ ÚDAJE: FRITÉZA 2 X 8 L

  • Napětí: 230 V
  • Výkon: 3 x 3500 W
  • Komory: 2
  • Celková kapacita: 2 x 8 l
  • Teplotní rozsah: od 25 do 195 ° C
  • Časovač: od 30 s do 20 min
  • Vypuštění vykohoutek: Ano
  • Tepelná ochrana: Ano
  • Rozměry: (DxŠxV) 60,5 x 51,5 x 34,5 cm

Zatím zde není žádné hodnocení tohoto produktu.