csskMagyar

Rychlý kontakt: +420 776 873 434

obchod@vybaveniprovozu.cz

vybaveniprovozu.cz

 x 

Kutry

Sháníte pomocníka do svého gastro provozu v podobě kutru na maso? V naši nabídce najdete širokou nabídku řeznických kutrů značky Technologis. Naši pracovníci Vám rádi poradí z výběrem.

Pokud váháte a nevíte, který kutr vybrat, máme pro vás připraveno video, ve kterém jsou představeny naše modely a zodpovězeny všechny základní otázky spojené s výběrem.

Co je kutr?

Kutr je elektrické zařízení na rozmělňování a míchání potravin, především masa. Kutr je nezbytným pomocníkem v každém gastro provozu od restaurací, přes školní jídelny po řeznictví.

Jaké je dělení kutrů?

Profesionální kutry jsou většinou vybaveny mělkými otáčivými mísami a sadou nožů osazenými na společné hřídeli. Rychlost otáčení nožů i mísy je regulovatelná v širokém rozsahu otáček. Existuje také varianta hrncových kutrů, která má místo otáčivé mísy hrnec. Hrncový kutr je vhodný pro potravinářské, láhůdkářské provozy, restaurace, pizzerie, hotely, catering. A v neposlední řadě se můžete setkat také se stolními kutry. Stolní kutr je menší a proto je oblíbený mezi řezníky.

Na co se kutry používají?

Zařízení je určeno pro mletí, míchání, zpracování mokrých a suchých potravin jako jsou maso, ryby, zelenina, kořenová zelenina, ovoce, ořechy, led, sýry (parmazán), houby (žampióny), suchý chléb atd. Používá se pro přípravu sorbetů, dresingů, bylinných olejů, zahušťovadel, šlehačky, omáček, dezertů, mleté maso, paštiky, humus, kaší, piré, nádivek, strouhanky aj. Během provozu zařízení je možné bezpečně přidávát koření a další produkty.

Charakteristika kutrů Technologis

Zařízení jsou vyrobena z vysoce kvalitní oceli. Naše kutry mají snadnou a bezpečnou obsluhu, jsou vyrobeny v souladu s normami EU, mají označní CE a prohlášení o shodě ES.

 

 

Řadit
Výsledky 1 - 8 z 8