Nastřikovačka masa Technologis 20L
Pro více informací volejte +420 776 873 434
Záruka 24 měsíců |Paletová přeprava
Zařízení se používá k aplikaci solného láku do masa, k rychlému prosolení a vybarvení výrobku. Nastřikovačku můžete používat pro všechny uzené masa včetně uzených mas s kostí, k celkové přípravě a nakládání před tepelnou úpravou. Pistole s třemi jehlami se používá k injektáží láku do vepřové krkovice, kýty, šály, do vepřového boku. Zkušený pracovník, v tomto případě, u těchto mas je schopen nasolit 250 kg - 300 kg/h. Dávkovací pistol je možno upravit na práci s jednou jehlou, v tomto případě se používá na prosolování vepřových selat, krocanů na grilování, na vepřová kolena s kostí.
Pistole je vyrobena z polypropylenu, který je chemicky nereaktivní. Jehla je vyrobena z nerezu, ke které jsou připevněny max. 3 jehly s aktivní délkou 90 mm a průměrem 3 mm, což umožňuje mnohonásobné odšroubování jehel bez obav z poškození. Pistole může pracovat i s 1 jehlou - sada obsahuje kyselinovzdorné šrouby M6 s těsněními pro ucpání otvorů. Certifikovaná nádrž je vyrobena z kyselinovzdorné austenitické chromniklové oceli. Až 6 odvzdušňovacích otvorů zaručuje 3x rychlejší odvzdušnění nádrže. Extrémně odolná konstrukce, odolnost vůči povětrnostním podmínkám, stejně jako široký vstup a správně přizpůsobený průduch zvyšují komfort práce. Vysoce kvalitní italský redukční ventil, zajišťuje vysokou přesnost regulace tlaku. Jednotka je napájena přímo ze sítě stlačeného vzduchu pomocí standardního rychlospojky 26. Hadice je dlouhá 5 metrů vyrobena z kvalitního PVC a textilní výztuhou, kdy průhlednost hadice umožňuje neustále optické ovládání tekoucího materiálu.
Po otevření nálevu naplňte nádrž solným roztokem, uzavřete nálev a po připojení ke kompresoru a nastavení provozního tlaku - můžeme pracovat. Všechny kroky k doplnění nádrže o dalších 20 litrů trvají asi 1-2 minuty. K napájení také stačí malý elektrický nebo manuální kompresor. Tímto zařízením se do 10 minut vstřikuje 20 litrů solanky.
Zatím zde není žádné hodnocení tohoto produktu.